10 apr. 2023

Easy Syndic, een bedrijf met een uiterst degelijke reputatie in het beheer van mede-eigendommen, opent voor het eerst zijn deuren in de stad Luik. Mede-eigenaars kunnen voortaan genieten van de diensten van een gekwalificeerde professionele syndicus, en dit vanaf slechts 9 euro per maand. Ontdek hier de diensten van Easy Syndic Luik.

Easy Syndic Luik: volledig dienstenpakket voor kleine mede-eigendommen

Easy Syndic biedt een volledig dienstenpakket aan. Of het nu gaat om het administratief en financieel beheer van mede-eigendommen, de opvolging van het onderhoud en de werkzaamheden of het onderhandelen van contracten, wij stellen onze klanten een verscheidenheid aan diensten voor.

  • Oprichting van een mede-eigendom: we zorgen voor alle administratieve en juridische stappen die nodig zijn voor de oprichting van een mede-eigendom, zoals het opstellen van contracten, het openen van een bankrekening en het uitvoeren van een audit van het gebouw.
  • Dagelijks beheer van de mede-eigendom: we staan in voor het beheer van alle administratieve en financiële aspecten van uw mede-eigendom. Wij zorgen er ook voor dat alle noodzakelijke werkzaamheden en het nodig onderhoud worden uitgevoerd.
  • Jaarlijkse boekhouding: bijgestaan door professionele boekhouders, voeren we de boekhouding op een duidelijke en transparante manier uit. Daarbij stellen we onder andere ook de jaarlijkse voorlopige begroting op.
  • Organisatie van algemene vergaderingen: we zorgen voor alle nodige stappen voor de organisatie van de algemene vergaderingen, inclusief het opstellen van de nodige documenten.
  • Onderhandeling van verzekeringscontracten: we onderhandelen voordelige contracten met verzekeraars.

Goed om weten

Wij bieden ook diensten op maat aan. Of u nu hulp nodig hebt bij schadebeheer of bij geschillen, wij staan steeds klaar om u te helpen.

Easy Syndic Luik: op maat dienstverlening voor kleine mede-eigendommen

De diensten van Easy Syndic zijn afgestemd op de behoeften van kleine mede-eigendommen. Ze zijn dus aangepast aan hun budgetten en specifieke kenmerken. Aappartementsgebouwen met maximaal 9 kavels hebben immers veel bijzonderheden. Zo is bijvoorbeeld de raad van mede-eigendom facultatief en is de boekhouding vereenvoudigd.

Easy Syndic biedt dus diensten à la carte aan die het mogelijk maken de prestaties aan te passen aan het budget en de specifieke behoeften van kleine mede-eigendommen. Dit resulteert in:

  • een vlotte communicatie,
  • transparante en vereenvoudigde procedures,
  • en een gepersonaliseerde ondersteuning.

Nous vous donnons notamment accès à un outil de gestion en ligne, qui vous permettra de

Wij geven u met name toegang tot een online beheertool, waarmee u een duidelijk zicht hebt op de activiteiten van uw mede-eigendom. U kunt zo contracten, facturen, enz. in real time volgen.

Wij bieden u ook de mogelijkheid om u, indien gewenst, rechtstreeks te betrekken bij de organisatie van vergaderingen, de technische controle van het gebouw, enz.

Tot besluit

Kortom, Easy Syndic Luik is uw ideale partner voor het beheer van kleine mede-eigendommen. Wij bieden u beheeroplossingen op maat aan vanaf slechts 9€ per maand.
Aarzel dus niet om ons te contacteren voor meer informatie!