EASY SYNDIC,
DE GOEDKOOPSTE SYNDICUS VAN BELGIË

5 goede redenen om voor Easy Syndic te kiezen voor het beheer van uw mede-eigendom

 • Tarieven aangepast aan het beheer van kleine residenties
 • Diensten die zich exclusief tot kleine residenties richten
 • Een professioneel team dat zich 100% inzet voor uw eigendom
 • Transparente en duidelijke tarieven
 • Een 24u/24 online toegang tot het beheersbestand van uw eigendom

HELDERE TARIEVEN, AANGEPAST AAN DE NODEN VAN KLEINERE MEDE-EIGENDOMMEN

De kleinere mede-eigendommen, tot maximum 19 loten, hebben niet dezelfde noden als grotere gebouwen. Ze hebben evenmin dezelfde probleemstelling.

Easy Syndic is ontstaan uit de wil van haar bestuurders om, als volwaardige beheerders van gebouwen, in te spelen op de verwachtingen van mede-eigenaars van kleinere gebouwen.

Dankzij onze op maat gemaakte formules zal u voortaan enkel betalen voor de gewenste en gepresteerde diensten. Al onze tarieven zijn aangepast aan de diensten die nodig zijn voor het beheer van maximaal 19 loten. Eindelijk geen beheerskosten die meer dan 50% bedragen van de algemene kosten.

Bent u (mede-) eigenaar van een onroerend goed dat minder dan 20 kavels telt ?

CONTACTEER ONS!

Beroepsmensen staan u te woord

Easy Syndic is gespecialiseerd in het beheer van kleine mede-eigendommen en is een volwaardige beroepsbeheerder van gebouwen die dezelfde regels en wetgeving dient na te leven als de de andere syndici. Klik hier en ga hier naar de FAQ.

Een professionele aanpak op mensenmaat

Uw eigendom is weliswaar niet groot, doch verdient er daarom niet minder aandacht en opvolging aan besteed te worden. Integendeel, kleine gebouwen verdienen een op maat gemaakt ontwerp dat grondig verschilt van de grotere mede-eigendommen die uit tientallen loten bestaan. Ons team staat u ter beschikking en zal u op een gepersonaliseerde manier te woord staan. Ga naar ons aanbod in detail.

Moderne en efficiënte tools

Easy Syndic stelt een jong en dynamisch team ten dienste van de mede-eigenaars. Zij zijn heel erg begaan met het scrupuleus en efficiënt beheer met het oog op kostenbeheersing. Dankzij Easy Syndic, zal u kunnen gebruik maken van de laatste technische snufjes die u in staat stelt uw belangrijke documenten met betrekking tot uw eigendom op elk ogenblik te kunnen raadplegen.

Kostenbeheersing op maat van uw mede-eigendom

Traditionele syndici passen tarieven toe die gelijkaardig zijn aan die van de grotere gebouwen, zonder rekening te houden met de verschillende noden van de kleinere gebouwen. Als u voor Easy Syndic kiest, zal u transparantie ondervinden in het beheer en de meer dan redelijke beheerkosten die u eindelijk zullen bevrijden van de administratie rompslomp aan betaalbare erelonen. Ga naar onze tarieven voor onze prestaties.

Wilt u van syndicus veranderen?

CONTACTEER ONS!

Veelgestelde vragen

 • Wie is een syndicus van een mede-eigendom?

  De syndicus van een mede-eigendom is een natuurlijke of rechtspersoon die tot taak heeft het beheer en de vertegenwoordiging van de mede-eigendom te verzekeren.

 • Wat is de rol van een syndicus van een mede-eigendom?

  De rol van de syndicus is om het dagelijkse beheer van de mede-eigendom te sturen en de beslissingen van de Algemene Vergadering uit te voeren. De syndicus vertegenwoordigt tevens de vereniging van mede-eigenaars (VME) bij het beheer van gemeenschappelijke delen.

 • Is het verplicht om een syndicus aan te stellen?

  Het aanstellen van een syndicus is verplicht. De syndicus kan professioneel zijn (professionele syndicus zoals Easy Syndic) of vrijwillig (één van de mede-eigenaars).

 • Hoe een syndicus aanstellen ?

  De syndicus wordt benoemd op een Algemene Vergadering. Een meerderheid van de mede-eigenaars moet het eens zijn over de te benoemen syndicus.

 • Waar vind ik de meest geschikte leverancier in de regio van mijn VME?

Easy Syndic in de pers

Le Soir

" Easy Syndic maakt het leven van bewoners van kleine appartementsgebouwen gemakkelijker. Het ereloon is gebaseerd op een eenvoudig principe: we betalen alleen voor de gepresteerde diensten."

"Voor een gemiddeld maandelijks ereloon van € 50,- per gebouw worden de mede-eigenaars verlost van een vervelende last die een zekere stress met zich teweegbrengt. "

La Libre

"Een aanbod aangepast aan de eisen van het beheer van kleine appartementsgebouwen en aan de ... portefeuilles van de eigenaars."

Wolvendael Magazine

"Easy Syndic biedt een à-la-carteoplossing die de onafhankelijkheid van de mede-eigenaars verzekert ten opzichte van hun syndicus bij het beheer van bepaalde taken."

Klanten aan het woord

★★★★★

Awel ja, 5 sterren! Onze mede-eigendom heeft problemen opgelost die er al te lang aansleepten... dankzij het werk van Easy Syndic. Kortom, ik ben opgelucht.


★★★★★

Na meerdere syndici is Easy Syndic absoluut de beste. Stabiele en responsieve beheerders, nauwgezette boekhouding. Een formule van diensten en prijzen aangepast aan kleine appartementsgebouwen.


★★★★★

We hadden het geluk om gebruik te kunnen maken van de diensten van Easy Syndic. De formule is ideaal voor appartementsgebouwen die een partner nodig hebben om de verplichte administratie van een syndicus te beheren. We hebben 5 jaar geleden de overstap gemaakt naar Easy Syndic en zijn nog steeds heel erg blij met onze keuze.

Onze partners

Ontdek al onze partners