13 mrt. 2023

De inwoners van Luik en Namen kunnen binnenkort ook genieten van de zeer efficiënte diensten van Easy Syndic. Want jawel, Easy Syndic, de goedkoopste syndicus van België, is nu beschikbaar in deze steden, tot vreugde van de kleine mede-eigenaars. Ontdek de diensten van Easy Syndic Luik en Easy Syndic Namen.

Easy Syndic: een systeem gewijd aan kleine mede-eigendommen

Kleine mede-eigendommen, bestaande uit maximaal 9 kavels, hebben veel specifieke kenmerken. Hun beheersbehoeften en de problemen waarmee ze regelmatig worden geconfronteerd, verschillen van die van traditionele appartementsgebouwen.

Op basis van deze vaststelling heeft Easy Syndic een systeem ontwikkeld voor deze kleine mede-eigendommen. Wat maakt dit zo bijzonder? Vereenvoudigd beheer, gepersonaliseerde ondersteuning, transparante diensten en, uiteraard, onklopbare prijzen!

Een compleet dienstenaanbod voor vastgoedbeheer in Luik en Namen

Mede-eigenaars in de provincies Luik en Namen kunnen voortaan genieten van alle diensten van Easy Syndic. Dit omvat met name:

  • de oprichting van mede-eigendommen;
  • het administratief, boekhoudkundig en technisch beheer van mede-eigendommen;
  • de organisatie en opvolging van algemene vergaderingen;
  • de negotiaties van verzekeringscontracten;
  • de naleving van wettelijke verplichtingen;
  • transparante administratie en gepersonaliseerde ondersteuning;
  • enz.

Nieuwe syndicus in Luik en Namen: een uniek aanbod aan een onklopbare prijs!

Naast haar klassieke diensten onderscheidt Easy Syndic zich door een zeer kwalitatieve dienstverlening. Zo zullen kleine mede-eigendommen in Luik en Namen kunnen genieten van een uniek aanbod tegen een onklopbare prijs, dit alles beheerd door professionals uit de sector.

Gepersonaliseerde online toegang

Voor een optimaal beheer en een maximale transparantie biedt Easy Syndic de mede-eigenaren een gepersonaliseerde online toegang. Zo kunnen ze de werking van hun syndicus in ‘real time’ volgen en hebben ze toegang tot alle informatie die nodig is voor het goede beheer van hun gebouw.

Diensten op maat

Vanwege hun specifieke behoeften hebben kleine mede-eigendommen vaak nood aan een dienst op maat, aangepast aan de realiteit van hun gebouw en hun budget. Easy Syndic beantwoordt aan deze vraag door diensten op maat aan te bieden. Zo kunnen de mede-eigenaars op verzoek kiezen voor aanvullende diensten:

  • beheer van schadegevallen of geschillen,
  • beheer van werkzaamheden,
  • enz.

Onklopbare en transparante tarieven

Easy Syndic verbindt zich ertoe duidelijke, redelijke en transparante tarieven aan te bieden, aangepast aan de behoeften van kleine mede-eigendommen. Vanaf slechts 9 euro per maand/appartement kunnen de mede-eigenaars reeds genieten van een kwaliteitsvolle dienstverlening.

Tot besluit

Door te kiezen voor Easy Syndic kunnen mede-eigenaars in Luik en Namen genieten van een persoonlijke begeleiding, een vereenvoudigd en transparant beheer en een hoogwaardige klantenservice. Bovendien blijven onze tarieven de goedkoopste van België voor wat betreft syndicusdiensten. Aarzel dus niet om Easy Syndic te contacteren voor al uw vragen!

Easy Syndic Namen Luik

Door uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies om, onder andere, uw taalvoorkeuren op te slaan, vloeiender door te bladeren of statistieken over het gebruik van de site te verzamelen.

Meer informatie OK