Easy Properties is ontstaan door de wil van de beheerders van een syndicus agentschap en van een immobiliën agentschap die besloten hun vakkennissen bijeen te voegen om u gepaste raadgevingen te verlenen voor het verhuren of verkopen van uw pand.

U bent eigenaar en wenst uw goed te verkopen of te verhuren:

  • Zonder verbintenis zullen wij de waarde van uw pand inschatten op basis van een nauwkeurige evaluatie, gebaseerd op onze ondervinding in immobiliënbeheer, en onze kennis van de immobiliënmarkt. Met het oog op een optimale valorisatie geeft deze vakkennis een inzicht op de financiële, technische en commerciële aspecten van uw pand.
  • Onze uitgebreide database ingeplant in verschillende regios en gemeentes gunt ons de mogelijkheid uw pand ruim te adverteren.
  • Wij zullen u bijstaan met de wettelijke stappen die gepaard gaan met de verkoop of verhuring van uw pand.
  • Wij zullen ook het commercieel aspect van de transactie volgen: publiciteit, aankondiging, website, database, aankondiging van de verkoop of verhuring, organisatie van bezoeken, follow-up cliënten.
  • Wij zullen de transactie finaliseren en bijstaan tot aan het ondertekenen van de huurovereenkomst of notarisakte.

Door uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies om, onder andere, uw taalvoorkeuren op te slaan, vloeiender door te bladeren of statistieken over het gebruik van de site te verzamelen.

Meer informatie OK